I ove godine studenti našeg Univerziteta proveli su nezaboravno veče u hotelu Metropol, u Beogradu. Okupljanje je počelo oko 20:45h, a zvanični ulazak je bio od 21h. Po ulasku je bilo organizovano slikanje u prelepom i prostanom holu hotela. Svi studenti su bili svečano obučeni kako i dolikuje ovakvom događaju.

 

Te večeri je apsolventsko veče sa našim Univerzitetom slavilo još 5 fakulteta, tako da je ukupan broj studenata bio oko 650 što je dodatno zakuvalo atmosferu. Već oko 22h sala je bila prepuna studenata i dobrog raspoloženja.

 

Na početku su svi sedeli za stolovima i pričali sa svojim kolegama. To nije trajalo dugo jer je atmosfera bila toliko dobra i pozitivna da su ubrzo svi bili na nogama i veselili se uz poznate hitove koje je izvodio bend. Još jednom je potvrđena ona stara poslovica da „sve što je lepo kratko traje“ jer nama je tih 7 sati prošlo kao 7 minuta. Svetla su se popalila i bend nas je obavestio da je našem druženju te večeri došao kraj.

 

Koliko smo bili srećni i puni pozitivne energije, toliko smo na kraju bili i tužni jer se rastajemo i nakon 4 godine putevi nam se razilaze, ali ostajemo u nadi da ćemo se nekada ponovo okupiti i proslaviti ponovni susret. – Andrija Bakoč, apsolvent i stipendista Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan