Studenti završne godine studijskog programa Modni dizajn Fakulteta digitalnih umetnosti će još jednom obradovati ljubitelje mode i dobre zabave, i predstaviti svoju izložbu pod nazivom Fashion Layers u okviru 4. Metropolitan Fashion Day-a.

 

Izložba Fashion Layers će se održati u sredu, 04. decembra 2019. godine u klubu Ben Akiba u Beogradu (ul. Braće Krsmanovića 6) sa početkom u 19h, gde će studenti prikazati svoju viziju o modi na jedan interesantan i nesvakidašnji način, kroz uspešno realizovane kreacije i kroz samu postavku.

 

Fashion Layers objedinjuje različite pristupe u modi koje su studenti primenjivali u istraživanju odevanja kroz svoje radove tokom studija na Modnom dizajnu. Na taj način stvarane su osobene priče koje zajedno čine onu višeslojnu, a time i višeznačajnu, koja se može tumačiti iz različitih vizura.

 

Tradicionalni Metropolitan Fashion Day, kao specijalni događaj se realizuje u okviru predmeta Modni marketing, koji su studenti Modnog dizajna priredili zajedno sa profesorkom dr Milicom Slijepčević. Studenti koji će izlagati svoje modele na izložbi FASHION LAYERS su: Strahinja Tabaković, Jelena Nedeljković, Marina Živković, Milica Tovilović i Jovana Branić.

 

Pozivamo sve ljubitelje mode da posete 4. Metropolitan Fashion Day i podrže mlade dizajnere, naše talentovane i kreativne studente u savremenom viđenju mode koju stvaraju.