Natali Dončevski studentkinja FDU-a u svetu „Warframe“ igrice

Natali Dončevski studentkinja FDU-a u svetu „Warframe“ igrice

17.07.2018.

Studentkinja završne godine Fakulteta digitalnih umetnosti i smera Dizajn interaktivnih medija, Natali Dončevski je multimedijalna umetnica, radi kao freelancer i već ima iza sebe veliki broj uspešnih projekata.

 

Natali je do sada radila na klasičnim ilustracijama, grafičkom dizajnu, dizajnu logoa, izradi tetovaža i konceptualnoj umetnosti, posebno u industriji video igrica. Kako kaže inspiraciju pronalazi u raznim medijima, filmovima, drugim video igricama i samim umetnicima. Nedavno je počela da kombinuje svoju ljubav prema fantazijskim ilustracijama sa grafičkim dizajnom, tipografijom i drugim oblicima savremenih motiva.

 

Njene ilustracije su krasile knjige za decu, radila je kao kustos u muzejima, dizajnirala je mnogobrojne tetovaže za zahtevne klijente, oprobala se u modnoj industriji i sada radi na 3D modelovanju za poznatu video igricu Warframe.

 

 

Naša uspešna studentkinja, Natali je poručila mladim umetnicima da veruju u sebe, svoj talenat i da ga neguju, inspiraciju mogu uvek pronaći i kod omiljenih umetnika, medija, jer je najbitnije da nikada ne dozvole da ih neko obeshrabri u njihovim snovima.

 

Radove naše uspešne studentkinje Natali Dončevski možete pogledati na njenom zvaničnom linku: https://liger-inuzuka.artstation.com/