WE CREATE TO DONATE! – Artists Anonymous na Uličnom festivalu pasa na Kalemegdanu

WE CREATE TO DONATE! – Artists Anonymous na Uličnom festivalu pasa na Kalemegdanu

13.06.2022.

#1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS, fueled by powered by Univerzitet Metropolitan, učestvovaće na „Uličnom festivalu pasa svih rasa”, na Kalemegdanu od 17-19. juna. Kao društveno odgovorna institucija, koja je i pet friendly, Univerzitet Metropolitan nastavlja da učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava.

 

Ponosni smo da pozovemo sve vlasnike i ljubitelje pasa da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju, jer su Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili posebnu humanitarnu akciju za ovu priliku! Naši studenti Fakulteta digitalnih umetnosti dizajnirali su specijalni PETS MERCH, inspirisan životinjama i svi naši autentični proizvodi će na festivalu moći da se kupe, po simboličnim cenama, a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe, psima kojima je pomoć najpotrebnija!

 

Takođe, svi posetioci koju na festival dođu sa svojim ljubimcima, na našem štandu imaće jedinstvenu priliku da im naši studenti, na licu mesta, nacrtaju portret njihovog ljubimca, koji će moći da kupe i time doniraju novac u humanitarne svrhe.

 

„Ulični festival pasa svih rasa” je edukativnog, zabavnog karaktera, promoviše nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. Takođe, ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja.

 

Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse, već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik i zajedno sa nama podstaknite svest građana za brigu o ugroženim životinjama i njima potrebnoj pomoći!

 

Vidimo se!