Svečana dodela indeksa za MET brucoše 2023.

Svečana dodela indeksa za MET brucoše 2023.

19.09.2023.

Univerzitet Metropolitan će dočekati novu generaciju brucoša 2023/24. Ponosni smo na još jednu generaciju koja je odlučila da nam ukaže poverenje i nastavi svoje obrazovanje sa nama, jer Univerzitet Metropolitan je tu da svoje studente podrži i usmeri na putu ka profesionalnom uspehu, a cilj nam je da novi studenti nastave da nižu uspehe svojih starijih kolega!

 

Svečana dodela indeksa – Beograd

 
30. septembar 2023., u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu, na adresi Tadeuša Košćuška 63.

 

Studentima Fakulteta za menadžment i Fakulteta informacionih tehnologija indeksi će biti podeljeni u 12h, dok će studentima Fakulteta digitalnih umetnosti indeksi biti podeljeni u 15h.

 

Svečana dodela indeksa – Niš

 

30. septembar 2023. godine sa početkom u 12h, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu, na adresi Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A.
 

Brucoše će pozdraviti osnivač i predsednik Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet zajedno sa dekanima i drugim profesorima, kao i zaposlenima.

 

Pozivamo sve roditelje i prijatelje da nam se pridruže na svečanoj dodeli indeksa, da pruže podršku MET brucošima, budućim akademskim građanima u danu koji se pamti!

 

Vidimo se na MET-u!