Prvi Digital Marketing & Biz Day, na Univerzitetu Metropolitan, u Beogradu i Nišu

Prvi Digital Marketing & Biz Day, na Univerzitetu Metropolitan, u Beogradu i Nišu

19.03.2024.

Univerzitet Metropolitan s ponosom predstavlja prvi Digital Marketing & Biz Day, namenjen svim srednjoškolcima i studentima koji će se održati u subotu 30. marta na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu!

 

Ovaj jedinstveni događaj okuplja stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga, poslovanja i preduzetništva kako bismo zajedno istražili najnovije trendove i tehnike u svetu digitalnog biznisa.

 

Šta vas očekuje?

 

  1. Inspirativni govornici: Pratite iskusne stručnjake iz oblasti digitalnog biznisa marketinga i preduzetništva koji će podeliti svoja iskustva, uspešne strategije, ideje i još mnogo toga.
  2. Radionice: Učestvujte u interaktivnim radionicama koje će vas uputiti u najnovije tehnike digitalnog biznisa i marketinga. Bilo da ste početnici, ili već imate iskustva, ove radionice će vam pružiti praktične veštine.
  3. Nagrade za najbolje: Osvojite vaučere za 1., 2. i 3. za studije na Univerzitetu Metropolitan i vredne robne nagrade!
  4. Meetup: Povežite se sa stručnjacima iz digitalnog biznisa i marketinga i poslovnog sveta. Ovo je prilika da stvorite kontakte sa ljudima koji dele vašu strast, a u isto vreme vam mogu i pomoći.

 

Digital Marketing & Biz Day nije samo edukativni događaj – ovo je prilika da zaronite u svet digitalnog biznisa, marketinga i preduzetništva i razmenite ideje sa vrhunskim stručnjacima iz industrije, kao i da se upoznate i družite sa svojim generacijom koja deli ista interesovanja, dok u isto vreme imate i priliku da osvojite vredne nagrade.

 

Učešće na ovom događaju je besplatno, ali su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta!

 

PRIJAVI SE