U utorak, 12. novembra 2019. godine, sa početkom od 18:30h na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, u organizaciji Udruženja 12p i Univerziteta Metropolitan, održaće se još jedna radionica na temu freelance poslova, rada na daljinu i online biznisa. Na radionici ce biti reči o ličnim iskustvima predavača koji već dugi niz godina obavljaju ove poslove. Naučite kako da i vi krenete ovim koracima i veoma brzo promenite život i ostvarite značajne prihode.

 

Svi prisutni će imati priliku da čuju priče tri neverovatna predavača, sa ogromnim iskustvom, koji će podeliti svoju viziju i savete o slobodi, freelancing-u i radu na daljinu:
 

  • Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar // marketing menadžer, čija karijera broji mnoge značajne kampanje i događaje. Tokom svoje karijere u marketingu i reklamiranju, vodila je neke od najvažnijih lokalnih, regionalnih i globalnih brendova.
  • Rene Gar // internet marketing Solopreur, napustio je stalan posao kako bi pokrenuo web stranice različitih tema, koje mu sada omogućavaju da svoj posao radi u bilo kom delu sveta.
  • Milan Jerković // ChatBot programer, kome su mnoge kompanije ponudile posao sa punim radnim vremenom zahvaljujući znanju koje je stekao radeći kao freelancer i u jednoj od najboljih ChatBots kompanija. Sada nastavlja sa slobodnim radom, deleći znanje, iskustva i razloge zbog kojih mu ova vrsta posla najviše odgovara.

 

Očekujemo vas 12. novembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, koji se nalazi u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ (25. maj) na samoj obali Dunava, da vam odgovorimo na pitanje – Kako da vodite drugačiji tip života?

 

Zbog organičenog broja prijava i kolača, rezervišite svoje mesto popunjavanjem sledeće forme: https://forms.gle/GHR7jSBnotkWSxyh6