Univerzitet Metropolitan organizuje i ove godine dizajnerski hakaton u trajanju od 24h za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola u saradnji sa Guaranom.

 

Design never sleeps powered by Guarana održaće se ONLINE u subotu, 20. marta, i nedelju, 21. marta, putem Zoom aplikacije.

 

Tema hakatona će ostati misterija sve dok je predstavnici Guarane ne otkriju na sam dan hakatona!

 

Prethodno iskustvo nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja jeste da učesnici nauče nešto novo, ali i da se dobro zabave, druže sa ljudima, sa kojima dele ista interesovanja i osvoje vredne nagrade!

 

Jedino što je potrebno je da takmičari budu inovativni, kreativni i timski orijentisani. Svi zainteresovani mogu se prijaviti individualno ili da okupe tim od 2 do 4 člana, a mentori i asistenti Fakulteta digitalnih umetnosti će ih naučiti osnove dizajna kroz Photoshop. Biće organizovana i radionica – kako pripremiti dizajn postera, pakovanja, ilustracija, logotipa i tome slično. Takođe, biće organizovana i radionica koja će takmičare naučiti kako da svoje rešenje na najbolji način predstave žiriju –  „Kako najbolje prezentovati ideju“.

 

Svaki član pobedničkog tima osvojiće 1.000€, za studijski program po izboru na Fakultetu digitalnih umetnosti, kao i vredne nagrade partnera. I to nije sve, jer svim učesnicima sledi i nagrada iznenađenja u vidu olakšica za upis na Fakultetu digitalnih umetnosti.

 

P.S. Nema spavanja, pridružite se sovici i osvojite 1.000€!

 

Detaljnije informacije o takmičenju pogledajte na zvaničnoj strani Design Never Sleeps hakatona >>