Najveći svetski gejmerski događaj – GLOBAL GAME JAM, na Univerzitetu Metropolitan

Najveći svetski gejmerski događaj – GLOBAL GAME JAM, na Univerzitetu Metropolitan

16.01.2023.

Global Game Jam® (GGJ) se i ove godine održava u organizaciji Univerziteta Metropolitan koji je oficijalni organizator ovog događaja za Srbiju i trajaće od 3. februara do 5. februara. Jam će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu.

 

Svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona će imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu. Tema ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

 

Global Game Jam se održava na preko 600 lokacija u preko 100 zemalja širom sveta, a cilj događaja je da okupi sve ljubitelje, sa ili bez developerskog iskustva, kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

 

Iako možda nemate formiran tim, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i Univerzitet Metropolitan će vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi. Svi timovi će imati čak 48h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, imaće priliku da predstave svoje finalne ideje. Tokom trajanja Jam-a na raspolaganju će vam biti UM mentori, koji će vam pomoći u izradi vaših rešenja, a na samom početku događaja biće održane radionice namenjene takmičarima koji nemaju iskustva u kreiranju video igara.

 

Čekamo vas na #8 MET Global Game Jam-u!
 
 
 

PRIJAVI SE OVDE >>