MET TALKS / TRENDOVI U DIGITALNOM MARKETINGU

MET TALKS / TRENDOVI U DIGITALNOM MARKETINGU

12.01.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” ugostićemo Vladimira Mladenova, digitalnog konsultanta i stručnjaka za e-trgovinu i društvene medije. Naš gost ima 14 godina iskustva u oblasti digitalnog marketinga. Moderator predavanja biće Miloš Stojanović, profesor Fakulteta za mendažment Univerziteta Metropolitan.

 

Svedoci smo velike mere prisustva i značaja digitalnog marketinga u svakodnevnom životu. Kanali komunikacije se izuzetno šire, a informacije teku veoma brzo. Brojni alati su nam na dohvat ruke, potrebno je da naučimo koja je njihova vrednost i kako pravilno da upravljamo istim.

 

Vladimir Mladenov je radio kao Specijalista za E-commerce u kompanijama NELT i Webcentric, Rukovodilac online radnje i digitalnog marketinga u kompaniji Keprom i Izvršni direktor u agenciji za digitalne komunikacije GOviral. Uža specijalnost su mu društvene mreže i E-commerce. Jedan je od pionira u Srbiji u korišćenju društvenih mreža u profesionalne svrhe. Oglašavanjem na Facebook-u i Google-u se bavi od 2008. godine, kao i kreiranjem kompanijskih i organizacionih stranica i grupa, vođenjem digitalnih kampanja, analitikom i analizom rezultata. Za njega je marketing stil života i način komunikacije koji pruža mogućnost da se menja svest ljudi, pomeraju granice i menja svet.

 

Očekujemo nova znanja, zanimljivu diskusiju i primere iz Vladimirove prakse, ali iskustva koja će nas inspirisati!

 

Ne propustite MET Talks u utorak, 17. januara, od 10.30h na Univerzitetu Metropolitan u Kreativnom centru u Nišu, Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A, ili nam se pridružite na ZOOM platformi

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje