MET TALKS / Think Great. Think Brand.

MET TALKS / Think Great. Think Brand.

16.01.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” ugostićemo Bojana Joksimovića, osnivača i managing partner consulting grupe „05” . Moderator predavanja biće Milica Slijepčević, profesorka Fakulteta za mendažment Univerziteta Metropolitan.

 

Industrijsko doba je iza nas, nalazimo se u eri digitalnog poslovanja. Da li je Brend kao takav pretrpeo promene? 

 

Sa više od 25 godina iskustva u advertising industriji, Bojan je imao  priliku da učestvuje u razvoju lokalne i regionalne industrije u najznačajnijem periodu digitalizacije. Od 2003. Bojan je bio na čelu Omnicom-ovih kompanija TBWA i OMD, jedne od najuspešnijih globalnih advertising i medija agencija. Usavršavanje kroz Omnicom program Learning for Leaders i praktikovanje Disruption metodologije u vidu radionica krunisao je velikim internacionalnim priznanjem Disruption Award 2013 za najkreativniju agenciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi u sistemu TBWA.

 

Ogromno iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju strategije i ponašanja brendova uključuje kompanije kao što su Coca Cola, Henkel, Visa, Beiersdorf, McDonald’s, MolsonCors, Adidas, GSK, Delhaize, Renault Nissan, Dunav Osiguranje, Telekom Srbija, Banca Intesa, UniCredit Bank, Michelin, TetraPak itd.

 

Osnivač je i managing partner 05, prve regionalne consulting grupe specijalizovane za dizajn transformacije i razvoj brend kulture gde kao konsultant mnogih kompanija vrlo uspešno praktikuje savremene metodoligije rada u ovim oblastima.

 

U današnje vreme svesni smo značaja brenda i njegovog uticaja. Naš gost želi da promeni percepciju i praksu brendinga kako bi pomogao kompanijama da iskoriste potpuni potencijal. Predstaviće studentima šta još, pored vizuelne i verbalne komunikacije predstavlja brending. Objasniće nam na koje načine je moguće napraviti razliku u odnosu na druge i kako povećati vrednost brenda.

 

Ne propustite MET Talks u sredu, 18. januara, od 16h u učionici U2 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, Tadeuša Košćuška 63, ili nam se pridružite putem ZOOM-a!

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje