MET TALKS/ Refaktorizacije velikog Android koda u multimodularnu arhitekturu

MET TALKS/ Refaktorizacije velikog Android koda u multimodularnu arhitekturu

15.05.2024.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Mateju Opačića Education Manager & Software Architecture Consultant u kompaniji KupujemProdajem na temu Refaktorizacije velikog Android koda u multimodularnu arhitekturu, moderator predavanja biće profesor  Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan, Nemanja Zdravković.

 

Na gostujućem predavanju studenti će imati priliku da slušaju o procesu refaktorizacije postojeće arhitekture Android aplikacije, na primeru kompanije KupujemProdajem, ka multimodularnoj arhitekturi. Predavanje će obuhvatiti teoretsku osnovu arhitekture mobilnih aplikacija i modularizacije kao jednog od arhitekturnih paterna. Takođe, biće diskutovano o tome gde početi kada se radi modularizacija, o preprekama na koje su naišli i odlukama koje su morali da donesu tokom procesa. Na kraju, biće reči o tome šta ih dalje očekuje u procesu implementacije i održavanja ove arhitekture.

 

Sa preko dva miliona registrovanih korisnika i više od četiri miliona aktivnih oglasa, kompanija KupujemProdajem predstavlja kičmu online trgovine u Srbiji, istovremeno je jedan od najpoznatijih Internet brendova i najposećenijih i najkompleksnijih portala u regionu. Njihov pouzdan i koristan ekosistem pruža najbrži način za kupovinu i prodaju bilo čega, dok kompanijama omogućava relevantno i targetirano online prisustvo.

 

 

Ne propustite MET Talks, u sredu 22. maja u 11:30h, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu u Kreativnom centru, ili nam se pridružite putem ZOOM platforme!

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje