MET TALKS / Profesionalna selekcija kadrova

MET TALKS / Profesionalna selekcija kadrova

13.03.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” ugostićemo Mirjam Maričić Isaković, Direktorku za HR i opšte poslove u građevinskoj kompaniju Novkol, moderator će biti Milica Slijepčević, profesorka Fakulteta za mendažment Univerziteta Metropolitan.
 
Mirjam je master psiholog rada, HR direktor i sertifikovani kouč sa dugogodišnjim iskustvom u radu u internacionalnim kompanijama, u zemlji i inostranstvu.
 
Nakon završenog fakulteta prvo radno iskustvo stiče na Uralskom Univerzitetu za turizam, u Rusiji, nakon čega  dalje iskustvo gradi na kruzerima kompanije MSC Crociere. Po povratku u Srbiju, karijeru započinje u kompaniji NIS, gde se usavršava u različitim oblastima HR-a i sektora za organizaciona pitanja i gradi karijeru narednih 7 godina.
 
Predavanje Profesionalna selekcija kadrova slušaocima će pružiti brojne primere iz prakse naše gošće. Mirjam će predstaviti svoje bogato iskustvo i to kako zapravo izgleda posao HR direktora. Poseban akcenat se stavlja na fazu selekcije kadrova, zbog identifikacije pravih potencijala koji mogu biti ključ uspeha.
 
Ne propustite MET Talks u u sredu, 15. marta u 13.15h u učionici U2 na Univerziteta Metropolitan u Beogradu ili putem ZOOM platforme
 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje