MET TALKS / PONAŠANJE DIGITALNOG POTROŠAČA I TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI

MET TALKS / PONAŠANJE DIGITALNOG POTROŠAČA I TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI

11.01.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” ugostićemo Milenu Milićević, konsultantkinju za digitalnu transformaciju, poslovna savetnica i mentorka u programima kompanija. Osnovala je neprofitnu organizaciju INAT centar. Imaćete priliku da slušate njeno predavanje na temu „Ponašanje digitalnog potošača  i tehnologija budućnosti“.

 

Digitalizacija poslovanja danas je neizostavna u gotovo svim oblastima. Zastupljena je u manjoj ili većoj meri. Pod uticajem brojnih različitih faktora, ali i razvojem novih tehnologija formira se kako digitalno okruženje u biznisu, tako i digitalni potrošač. Naša gošća će nam približiti svoja iskustva koja su stečena širom sveta i na brojnim projektima digitalne transformacije.

 

Milena Milićević Sertifikovana je među prvih 20 stručnjaka u Srbiji za digitalnu transformaciju u projektu Privredne komore Srbije i Privredne komore Austrije. Pomaže kompanijama da ostvare poslovni rast i nastupaju na međunarodnom tržištu uz tehnologiju budućnosti i posvećene timove.

 

Očekujemo zanimljivu diskusiju, primere, kao i vaša pitanja, kako bismo zajeno širili znanja!

 

Ne propustite MET Talks u utorak, 17. januara, od 10 časova i 30 na Univerzitetu Metropolitan, učionica RU2, Tadeuša Košćuška 63, Beograd ili putem livestream-a

 
 
live.metropolitan.ac.rs