MET TALKS / Personalni brending

MET TALKS / Personalni brending

15.05.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Anu Brzaković,  vlasnicu agencije Digital WayIgora, moderator predavanja biće Tatjana Mamula Nikolić, profesorka Fakulteta za menadžment.
 
Na gostujućem predavanju naša gošća će sa studentima podeliti svoja bogata iskustva koja je stekla u brojnim kompanijama širom sveta. Daće odgovore na ključna pitanja koja se tiču personalnog brendinga.
 
Šta je personalni brending? Zašto je važno raditi na svojoj jedinstvenosti i prepoznatljivosti?  Bilo da smo toga svesni ili ne, mi svakodnevno gradimo lični brend. Bolje je da ga gradimo svesno. Pričaćemo o tome šta znači kada neko kaže da konkurencija ne postoji, zašto je nekad dobro odbiti poslove i prilike itd.
 
Ana Brzaković je strateg za marketing i komunikacije, vlasnica agencije Digital Way, autorka Analogičnih priča, biznis kouč i ko-autor podcast-a “Kako si na poslu”.
 
Poslovno iskustvo sticala je u Delta Holdingu, gde je bila direktor korporativnih komunikacija. U Američkom savetu za internacionalno obrazovanje radila je kao konsultant za marketing na društvenim mrežama, a radila je i u britanskoj marketing agenciji, Data Driven Marketing.
 
Završila je novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Dve godine je živela u Sjedinjenim Američkim Državama. Drugu godinu srednje škole završila u Koloradu, a poslednju godinu fakulteta na Univerzitetu u Minesoti.
 
Ne propustite MET Talks u sredu, 17. maja u 11.30h u učionici U1 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje