MET TALKS / Nova paradigma kreativne ekonomije i kreativno preduzetništvo

MET TALKS / Nova paradigma kreativne ekonomije i kreativno preduzetništvo

15.05.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Ivanu Novaković, kreativnu preduzetnicu i osnivačicu brenda CinCin Bells. Moderator na gostujućem predavanju biće profesorka Fakulteta za menadžment, Hristina Mikić.

 

Naša gošća će na predavanju govoriti o kreativnom preduzetništvu kao poslovnom opredeljenju, izazovima i potencijalima koje kreativno preduzetništvo nudi. Ivana će predstaviti na koji način je povezala svoju ljubav ka slikarstvu i preduzetništvo. Upoznaće slušaoce sa svojim iskustvom razvoja proizvoda, njegovom uvođenju na tržište i internacionalnizacije poslovanja malih biznisa. Posebna pažnja biće posvećena istoriji biciklizma i dodatne opreme.

 

Ivana je specijalista za markting i razvoj novih proizvoda. Pokrenula je svoj brend CinCin Bells – unikatna zvona za bicikle i trotinete, koji su za kratko vreme osvojili srca biciklista i ljubitelja vožnje bicikli. Trenutno radi na internacionalizaciji svog poslovanja i  proširenju prodaje na evropsko tržište.

 

Ne propustite MET Talks utorak, 16. maja u 9.45h u učionici U1 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje