MET TALKS / Nova paradigma kreativne ekonomije i finansijske usluge

MET TALKS / Nova paradigma kreativne ekonomije i finansijske usluge

27.03.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo dr Milana Brkovića rukovodioca Kreditnog biroa, Udruženja banaka Srbije. Moderator predavanja biće Hristina Mikić, profesorka Fakulteta za menadžment.

Naš gost je priznati međunarodni stručnjak u oblasti inovacija finansijskih usluga i njihovog programiranja. Milan ima više od 20 godina radnog iskustva na različitim pozicijama u državnom i privatnom sektoru. Karijeru je započeo u Saveznom ministarstvu za finansije, sektoru za banke gde je radio na izradi zakonskih i podzakonskih akata iz oblasti bankarskog poslovanja.

 

Timu Udruženja banaka Srbije pridružio se 2008. godine. U okviru Kreditnog biroa UBS obavlјao je sve poslove, počevši od neposrednog rada sa klijentima banaka – fizičkim i pravnim licima, administriranja korisničkih ovlašćenja zaposlenih u bankama koji rade na poslovima KB, obuke bankara koji rade na poslovima sa KB, izrade instrukcija za rad banaka sa Kreditnim biroom, itd. Nekoliko godina kasnije obavlјa poslove koordinatora rada Kreditnog biroa i Poslovnog saveta, kao glavnog operativnog organa rukovođenja KB. Radi na razvoju metodologije, sadržaja i kvaliteta kreditnih izveštaja, odnosno uvođenja novih proizvoda i usluga u cilјu efikasnije procene kreditne sposobnosti klijenata banaka – fizičkih i pravnih lica.

 

Na predavanju govoriće o pružanju finansijskih usluga u okviru nove paradigme kreativne ekonomije, personalnim podacima koje prikupljaju banke, koja su prava korisnika finansijskih usluga, kao i kakva je budućnost finansijskih usluga, koji je pravac njihove digitalne transformacije i kakvi se trendovi mogu očekivati na finansijskom tržistu u budućnosti.

 

 

Ne propustite MET Talks u u utorak, 28. mart u 9.45h u učionici U2 na Univerziteta Metropolitan u Beogradu ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje