MET TALKS / Motivacija kao pokretačka energija

MET TALKS / Motivacija kao pokretačka energija

13.05.2024.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Jovanu Jovičić producentkinju  igranih, dokumentarnih i kratkih filmova na temu Motivacija kao pokretačka energija a moderator predavanja biće profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Milica Slijepčević.

 

U okviru predavanja, Jovana će nas govoriti o moći samoposvećenja i istrajnosti, ističući ključnu ulogu discipline u postizanju ciljeva. Pored toga, Jovana će nas podstaći da preispitamo svoje navike i pronađemo unutrašnju snagu koja nas pokreće ka uspehu. Ne propustite priliku da otkrijete tajne održavanja visokog nivoa motivacije, dok nas Jovana inspiriše da otkrijemo svoj puni potencijal i ostvarimo svoje snove!

 

Jovana Jovičić producentkinja je igranih, dokumentarnih i kratkih filmova iz Beograda. Diplomirala je Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture i završila master studije Filmske i Televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Studirala je i Muzikologiju na Fakultetu muzičke umetnosti, Univerzitet umetnosti u Beogradu. Njeni filmovi i projekti u razvoju nagrađivani su na internacionalnim festivalima i ko- produkcionim marketima. Sarađuje sa producentskom i distributerskom kućom Centar Film i osnivač je producentske kuće Lucha iz Beograda. Producentkinja je nagrađivanih projekata u razvoju, dugometražnog igranog filma Antitalenti, reditelja Radivoja Raše Bukvića, dugometražnog dokumentarnog filma Osmica, reditelja Danila Cekovića i kratkog igranog filma Cvat, rediteljke Tamare Broćić. Izvršni je producent dugometražnog igranog filma A.S. (25) (2019) Milene Grujić, distribuiranog u bioskopima širom Srbije, nagrađivanog kratkog igranog filma Fajront (2016) istoimene rediteljke, kao i mnogih drugih.

 

Ne propustite MET Talks, u sredu 15. maja u 14:30h, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu u učionici U2

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje