U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ održaće se webinar preko Zoom platforme na temu „Merenje performansi: O čemu mikro firme brinu, a o čemu ne, koji će održati dr Vladimir Škorić, profesor na studijskom programu Inženjerski i operacioni menadžment na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Cilj MET webinara iz oblasti menadžmenta je da kroz prezentaciju i sagledavanje trenutnih tržišnih dešavanja učesnicima da odgovore na sledeća pitanja: Ako ne izmerimo svoju prošlost kako možemo da planiramo svoju budućnost? Da li svoju firmu vodimo na sistemski način? Šta koristimo, a šta ne od parametara da bi upravljali svojom firmom?

 

Dr Vladimir Škorić je profesor na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan. Doktorirao je iz oblasti merenja performansi i performansi procesa. Vlasnik je preduzeća Mat&Vann i partner u IT firmi Helveticode.  Stekao je višegodišnje iskustvo u razvoju mikro preduzetništva i realizaciji start-up projekata.

 

Ukoliko ste zainteresovani pozivamo vas da budete učesnik MET webinara u okviru koga će profesor Škorić predočiti svoje iskustvo i rezultate naučnog istraživanja o tome kako vlasnici-menadžeri upravljaju svojim firmama.

 


Ne propustite MET menadžment webinar o merenju performansi koji se realizuje u utorak od 18h!
 
LINK ZA PRISTUP WEBINARU:
 
 https://zoom.us/j/99372806055?pwd=Y2thU1FIMk4xRlhsTVdWL3JVOXZnUT09

 
Meeting ID: 993 7280 6055
 
Password: 6vAHg8
 
* Zoom je uveo obaveznu lozinku pored postojećeg meeting linka/ID-a.