U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ održaće se novi webinar preko Zoom platforme na temu „Lobiranje u doba pandemije, koji će održati doc. dr Ana B. Bovan, profesor na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Zastupanje interesa odnosno lobiranje nikada ne staje. Lobiraju kompanije, države, udruženja, međunarodna tela, pojedinačni aktivisti. Globalne pandemije nisu izuzetak. Cilj još jednog MET webinara iz oblasti menadžmenta je da se učesnicima bliže ukaže na praksu tokom pandemije, kada se nove i specifične metode kombinuju sa postojećim metodama rada lobista i interesnih organizacija, koje će predstaviti dr Ana Bovan – iskusni istraživač, profesor i praktičar.

 

Doc. dr Ana B. Bovan je praktičar i istraživač lobiranja od 1993. godine. Kreator je i implementator lobističkih programa i savetnik brojnih kompanija i političkih stranaka, uključujući kompanije sa Fortune 500 liste. Poseduje iskustvo u lobiranju u brojnim industrijama. Savetuje institucije javnog sektora, političke organizacije i stranke, lobistička udruženja i pojedince u zemlji i inostranstvu. Autor naučnih radova i udžbenika „Pregovaranje i lobiranje“ na Univerzitetu Metropolitan, a predavač je i na Weller International Business School u Parizu. Osnivač je i prvi predsednik Društva lobista Srbije i aktuelni član Predsedništva. Član PACE, Public Affairs Community of Europe. Predsednik je ekpertske organizacije CEDEF, Central European Development Forum.

 

Pozivamo vas da budete deo MET menadžment webinara i saznate kakva je uloga i kakvi su zadaci iz oblasti lobiranja u doba globalnih pandemija.

 


Ne propustite MET menadžment webinar o lobiranju u doba pandemije u utorak od 18h!
 
LINK ZA PRISTUP WEBINARU:
 
 https://us04web.zoom.us/j/7917807981?pwd=NHlQNk1SaHBlL1oxcTlyZGRBYzliUT09

 
Meeting ID: 791 780 7981
 
Password: 889367
 
* Zoom je uveo obaveznu lozinku pored postojećeg meeting linka/ID-a.