U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ biće održano online predavanje na temu „Lideri prodaje = lideri biznisa“ koje će održati Dragana Simović,  Senior HR business partner, Hemofarm AD – STADA group. Uvodna reč i moderator: doc. dr Ana Bovan, profesor na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

U biznisu jedino prodaja kreira novu vrednost. U tome je veliki izazov svih poslovnih lidera, da završavaju uspešne poslovne dilove i stvaraju izvrsne kompanije. Biti lider prodaje je biti lider u biznisu. Gost profesorke Bovan, Dragana Simović, pruža uvid u procese pronalaženja i oblikovanja lidera u prodaji koji treba da izrastu u lidere biznisa. Očekujemo sjajnu diskusiju i puno pitanja!

 

Dragana Simović je 20-godišnji profesionalac u upravljanju ljudskim resursima. Radila je na menadžerskim funkcijama u internacionalnim kompanijama BAT B&H, Gasprom B&H i Hypo bank B&H, domaćim kompanijama Delta Maxi B&H i Banjalučka pivara, te u holdingu Danube Foods. Delom njene karijere radila je kao HR savetnik u celoj SEE regiji. Takođe je bila angažovana na mnogo projekata za zapošljavanje mladih i marginalizovanih grupa. Zaposlena je u Hemofarmu AD – STADA group kao senior HR business partner za Markering and Sales, Business Development & Licensing, Pharmaceutical Development and Regulatory & Medical Affairs.

 

Pozivamo vas da budete deo MET online predavanja i da od vrhunskog eksperta iz upravljanja ljudskim resursima dobijete nova saznanja i praktične savete o potrebnim  znanjima i veštinama iz oblasti biznisa i prodaje, kao i realnim poslovnim izazovima koji vas očekuju.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite još jedan MET Talks i Online predavanje u subotu od 11h!