U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ biće održano još jedno online predavanje na temu „Krizne komunikacije“  Gost ovog MET Talks-a je Aleksandra Hristov, međunarodno sertifikovana konsultantkinja (CMC – Certified Management Consultant). Uvodna reč i moderator: dr Milica Slijepčević, profesorka na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Aleksandra Hristov je međunarodno sertifikovana konsultantkinja, pravnica sa pravosudnim ispitom i specijalista za strateške komunikacije. Vlasnica je i direktorka Hristov consultinga od 2007. godine.

 

Uspešno je završila i trening trenera po standardima ICMCI, nosilac je sertifikata ISO 20700 za poslovne konsultante. Završila je i Program za više menadžere u Vladi na Harvard Univerzitetu u Bostonu USA.

 

U oblasti komunikacija je više od 20 godina. Pre ovih poslova Aleksandra je 12 godina radila kao novinarka i urednica u nezavisnim medijima. Nakon 2000. bila je šefica kabineta ministra prosvete i direktorka centra za strateške komunikacije Vlade  Zorana Đinđića. Od 2003. je savetovala top menadžment vodećih firmi, organizacija i projekata o načinu kreiranja i sprovođenja svojih organizacionih, poslovnih i projektnih ciljeva. Od  2007. godine vlasnica je i direktorka konsultantske kuće za strateške komunikacije Hristov consulting d.o.o. Aleksandra je bila savetnik za komunikacije i krizni PR kompanijama i institucijama kao što su Siemens, UNIQA osiguranje, Mineco, IK Eduka, Multipartner sistem, Metinvest SMC, itd. Trener je iz oblasti strategije komunikacija, upravljanje promenama, javni poslovi i lobiranje, stakeholderi itd. Gostujući je predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Članica je Harvard kluba Srbije, Saveta Društva lobista Srbije (DLS), NUNS-a i Udruženja mladih lidera jugoistočne Evrope (Transfuse Association).

Na ovom predavanju imaćete priliku da čujete:

 

  • O treningu za British Airways i fascinaciji kako oni do detalja imaju razrađene planove;
  • O slučaju hapšenja direktora jedne strane firme i njihovog headquatera – kako je to izgledalo i zbog čega je bitno javno se braniti;
  • O projektu u Crnoj Gori – dva sudska spora o otetoj zemlji USA građanima Crnogorskog porekla.

 

Pozivamo vas da budete deo MET online predavanja i da od vrhunskog eksperta dobijete nova saznanja i korisne savete.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite još jedan MET Talks i Online predavanje u sredu, 29. decembra od 14h!