U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ biće održano online predavanje na temu „Koučing kao alat u razvoju menadžera, lidera i zaposlenih“ koje će održati Jelena Kantar Kostić, Professional Certified Coach, akreditovan od strane International Coaching Federation-a. Predavanje je deo programa predmeta „Liderstvo i donošenje odluka“, koje vodi prof. dr Tatjana Mamula Nikolić.

 

Koje su teme predavanja?

 

  • Šta je koučing?
  • Istine i zablude o koučingu
  • Kako kompanije koriste koučing
  • Kako zaposleni koriste koučing
  • Kako se koristi timski koučing
  • Kratak pregled istraživanja na temu koučinga sproveden u kompanijama u Srbiji tokom 2020. godine

 

Jelena Kantar Kostić ima dugogodišnje iskustvo u HR-u, prodaji i konsaltingu. Poslednjih više od 10 godina je usmerena na koučing, sa posebnom ekspertizom u emocionalnom koučingu, akreditovana je od strane ICF (International Coach Federation, SAD) na nivou PCC (Professional Certified Coach) kao i Besser Siegmund Institut Hamburg (Wingwave Coach).

 

Kroz projekte i treninge posebnu pažnju usmerava na razvoj ljudskog potencijala i veruje u učenje kao osnov napretka u 21. veku. Jelena je preduzetnik, vlasnik Eho centra. Po formalnom obrazovanju je diplomirani pravnik (Pravni fakultet, Beograd). Posebno je angažovana kao trener, kreirajući  obuke koje imaju za cilj poboljšanje komunikacije, prodaje, razvoja lidera i preduzetništva.

 

Pozivamo vas da budete deo MET online predavanja i da od vrhunskog eksperta iz upravljanja ljudskim resursima dobijete nova saznanja i praktične savete o potrebnim  znanjima i veštinama iz oblasti biznisa i prodaje, kao i realnim poslovnim izazovima koji vas očekuju.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite još jedan MET Talks i Online predavanje u utorak, 30. novembra od 14h!