U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ biće održano još jedno online predavanje na temu „Etika u poslovanju“  Predavač na ovom MET Talks-u je doc. dr Vladan Madić, profesor na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Dr Vladan Madić je diplomirao (1995) i magistrirao (2002) na Ekonomskom fakultetu Univerzitet u Beogradu i doktorirao (2014) na Ekonomskom fakultetu Univerzitet u Kragujevcu. Profesionalnu karijeru je započeo u holding kompaniji “Petar Drapšin” Mladenovac 1995. godine u kojoj je radio na poslovima ekonomiste analitičara, upravnika operativne pripreme proizvodnje do direktora prodaje i rukovodioca marketing službe. U periodu od 2003 do 2004. godine, radio je kao organizator prodaje i vođa tima za distribuciju i implementaciju ERP softvera JD Edward’s u AD Imlek Padniska Skela, a 2004-2016. godine, obavljao je poslove menadžera prodaje u preduzeću Znam Co doo Beograd. Predavač je docent na Univerzitetu Metropolitan na fakultetu za menadžment od 2016. godine. Autor je naučnih radova iz oblasti menadžmenta i međunarodnog marketinga u kojima se posebno bavi problematikom konkurentnosti u globalnoj auto industriji.

 

Na predavanju ćete imati priliku da čujete o razlikama u definisanju morala i etike, ulozi i značaju poslovne etike, etičkim dilemama i etičkim kodeksima, menadžmentu otvorene knjige kao i značaju korporativne društvene odgovornosti. Predavanje će biti obogaćeno primerima iz prakse.

 

Pozivamo vas da budete deo MET online predavanja i da od vrhunskog stručnjaka i predavača dobijete nova praktična i teorijska znanja.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite još jedan MET Talks i Online predavanje u utorak, 25. januara od 14h!