MET TALKS / Male tajne velikih podataka

MET TALKS / Male tajne velikih podataka

16.05.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Jovana Mostarca,  projektnog menadžera kompanije Mozzart, moderator predavanja biće Vladimir Škorić, dekan Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Gostujuće predavanje će održati u sklopu nastave na predmetu Upravljanje projektima. Fokus predavanja će biti upotreba, odnosno praktična primena velikih podataka za potrebe realizacije projekata u industrijama kao što su IT industrija, maloprodaja ili automobilska industrija. Tokom predavanja gost predavač će predstaviti svoja iskustva u radu s velikim korporacijama ali moguća scenarija primene big data rešenja u mikro i malim preduzećima.

 

Naš gost ima veliko radno iskustvo u IT industriji, projektnom menadžmentu i vođenju distribuiranih tehničkih timova. Jovan je sticao iskustvo u velikim sistemima kao što su Delta Holding, Institut Mihajlo Pupin i drugi. Nakon skoro 20 godina rada u industriji u poziciji je da nam prenese iskustva stečena u radu u različitim sferama poput IT, maloprodaje, sektora nekretnina, autoindustrije, bankarstva, javne administracije, ali I u drugim oblastima.

 

Ne propustite MET Talks u sredu, 17. maja u 14h u učionici RU4 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje