MET TALKS/ Kreativno preduzetništvo: moj karijerni izbor

MET TALKS/ Kreativno preduzetništvo: moj karijerni izbor

17.05.2024.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Ivanu Novaković, kreativnu preduzetnicu i osnivačicu brenda CinCin Bells na temu  Kreativno preduzetništvo: moj karijerni izbor a moderator predavanja biće profesorka Fakulteta za menadžment Hristina Mikić.

 

Ivana će na predavanju govoriti o kreativnom preduzetništvu kao poslovnom opredenjenju, izazovima i potencijalima koje kreativno preduzetništvo nudi, kako je povezala svoju ljubav ka slikarstvu i preduzetništvo, i o svom iskustvu razvoja proizvoda, njegovom uvođenju na tržište i internacionalnizacije poslovanja malih biznisa. Posebna pažnja biće posvećena istoriji biciklizma i dodatne opreme.

 

Ivana je završila studije preduzetništva na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu, gde je specijalizirala na preduzetništvu i upravljanju malim i srednjih preduzećima. Kao specijalista za markting i razvoj novih proizvoda, pokrenula je svoj brend CinCin Bells – unikatna zvona za bicikle i trotinete, koji su za kratko vreme osvojili srca biciklista i ljubitelja vožnje bicikli. Trenutno radi na internacionalizaciji svog poslovanja i  proširenju prodaje na evropsko tržište.

 

Ne propustite MET Talks u utorak 20. maja, u 13:30h na Univerziteta Metropolitan u Beogradu u učionici U1  ili nam se pridružite putem ZOOM platforme!

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje