MET TALKS / Konkurentnost i elastičnost tražnje

MET TALKS / Konkurentnost i elastičnost tražnje

6.03.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” ugostićemo Dušana Radovića, zaposlenog na poziciji Sales operation analyst u kompaniji Ellis Enterprises East. Moderator predavanja biće Miloš Stojanović, profesor Fakulteta za mendažment Univerziteta Metropolitan.

 

Naš gost je svoje prvo radno iskustvo stekao u kompaniji Pajić Company group iz Paraćina gde je obavljao poslove Finansijskog računovođe. Nakon toga radi u kompanijama koje su deo Miletić Grupe – Miletić petrol i Miletić-komerc, na različitim pozicijama – koordinator prodaje i na poziciji Rukovodioca službe za javne nabavke koju obavlja sve do oktobra 2020. godine. Od tada je u kompaniji Ellis Enterprises East iz Kruševca (koja je deo Valvoline Inc grupe) na poziciji Sales operation analyst na kojoj pokriva region istočne i jugoistočne Evrope.

 

Predvanje Konkurentnost i elastičnost tražnje će slušaocima omogućiti da se bolje upozanju sa promenom trendova konkurencije kroz vreme. Tržište se sve više širi, dok se tražnja i zahtevi kupaca menjaju. Konkurencija je u porastu, težak i ključni zadatak kompanija je da ostvare konkurentnost. Naš gostujući predavač će slušaocima proširiti znanja i prikazati zanimljive primere u okviru teme, ali i šire.

 

Ne propustite MET Talks u u ponedeljak, 13. marta u 14.15h u Kreativnom centru Univerziteta Metropolitan u Nišu

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje