MET TALKS / KOMUNIKACIJA KAO ELEMENT DIGITALNOG BIZNISA: PRIMERI I SMERNICE

MET TALKS / KOMUNIKACIJA KAO ELEMENT DIGITALNOG BIZNISA: PRIMERI I SMERNICE

14.11.2022.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” organizujemo predavanje na temu „Komunikacija kao element digitalnog biznisa: primeri i smernice“ , koje će održati Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivač u agenciji Chapter 4 Communications Consulting.

 

U sredu, 16. novembra, u okviru predmeta MK120 integrisane marketinške komunikacije imaćemo priliku da čujemo i razgovaramo sa sjajnom Milenom Avramović Bjelica. Nastavljamo tradiciju povezivanja privrede i akademske zajednice započetu u okviru programa FEBS Master Class još 2017. godine. Cilj je da se našim studentima u direktnoj komunikaciji predstave osobe koje su razvile uspešne karijere u uslovima razvoja digitalnog biznisa koji zahteva promene i prilagođavanje u hodu. U interaktivnom razgovoru studenti će moći da saznaju mnogo toga.

 

Milena je po struci mašinski inženjer, ali se skoro dve decenije bavi komunikacijama. Osnovala je 2010. godine, zajedno sa Tamarom Bekčić, agenciju za komunikacijski konsalting, Chapter 4. Među prvima u zemlji je počela da se bavi komunikacijama u ICT sektoru i mali broj je kompanija iz ovog sektora sa kojima Milena nije radila. Njena obimna praksa i znanje obuhvata upravljanje projektima sa vrhunskim međunarodnim i srpskim kompanijama i organizacijama, a njena bliska saradnja sa klijentskim timovima rezultirala je nagrađivanim kampanjama, inovacijama i povećanim poslovnim rezultatima.

 

Pre osnivanja Chapter 4, godinama je takođe radila u oblasti komunikacija, bavila se i grafičkim dizajnom, pripremom za štampu, ali i inženjerskim poslovima u sveri prozvodnje. Redovan je učesnik svetskih, regionalnih i domaćih konferencija i nesebično deli svoje znanje i iskustvo kroz različite vrste predavanja, mentorstva, pisanje tekstova, učešće u panelima.

 

Ne propustite MET Talks u sredu, 16. novembra, od 16:15h u učionici U2!

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje