U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” organizujemo još jedno predavanje na temu „Izgradnja brenda i važnost komunikacije“ , koje će održati Milica Ličina Čalija, suvlasnica brenda Anđeli.

 

Milica Ličina Čalija je ekspertkinja za marketing i komunikacije, preduzetnica, biznis mentorka, i aktivistkinja. Suosnivačica je i direktorka proizvodnje ovsenih kolača ”Anđeli”, firme koja svoju društvenu misiju ostvaruje kroz angažovanje žena iz različitih ranjivih grupa, i kroz skoro sasvim zatvoren sistem proizvodnje bez otpada. Milica ima dvadesetogodišnju karijeru u oblastima PR-a i marketinga u velikim kompanijama (RTS, Jaffa, Foodland), a proleća 2019. osnovala je školu preduzetništva sa idejom da osnažuje i edukuje male preduzetnike. Održala je preko 500 treninga i radila sa više od 50 preduzeća. U julu 2019. godine, bila je jedini preduzetnik iz Srbije koji je govorio o socijalnom preduzetništvu na samitu Evropske unije o Zapadnom Balkanu.

 

Profesorka na Fakultetu za menadžment, Univerziteta Metropolitan, Prof. dr Tatjana Mamula je inicijator i domaćin predavanja, koje će se održati u terminu predavanja na predmetu MG470 Inovacije i preduzetnistvo u digitalnom biznisu, 21. novembra, sa početkom od 10:30h u učionici RU2.

 

Ne propustite još jedan MET Talks u ponedeljak, 21. novembra, od 10:30h!

 
 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje