Zbog nepredviđenih okolnosti i vremenskih neprilika, u okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ ponovo će se održati webinar preko Zoom platforme na temu „Uvod u konstruisanje softvera“, koji će održati prof. dr Milena Bogdanović, profesor na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan.

 

Cilj MET IT webinara je da se zainteresovani učesnici, kroz prezentaciju, upoznaju sa osnovnim pojmovima kroz podteme koje će biti obrađene, poput:

  • Šta je to konstruisanje softvera?
  • Koje discipline obuhvata konstruisanje softvera?
  • Softverska dokumentacija
  • Softverski standardi
  • Tehnike i pravila kodiranja

 

Prof. dr Milena Bogdanović je profesor Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan za užu naučnu oblast Računarske nauke. Realizuje nastavu iz polja matematičkih i računarskih nauka. Autor je više od 60 naučnih radova objavljenih u renomiranim naučnim časopisima, naučnih monografija, udžbenika i priručnika. Učestvovala je na 30 međunarodnih konferencija i naučnih skupova. Recenzent je u nekoliko inostranih i domaćih časopisa i više međunarodnih konferencija. Oblasti njenog interesovanja su: algebra, teorija automata, teorija informacija, teorija grafova, genetski algoritmi, e-learning, veštačka inteligencija.

 

Pozivamo vas da budete deo MET IT webinara i saznate šta je potrebno i koji su koraci u razvoju i konstruisanju softverskog rešenja.

 


Ne propustite MET IT webinar o uvodu u konstruisanje softvera u petak od 18h!

 
LINK ZA PRISTUP WEBINARU:
 
 https://zoom.us/j/96300230404?pwd=Qm4ycUpqV0JoTHVNR1YyRlBNSmlYUT09

 
Meeting ID: 963 0023 0404
 
Password: 2SFf14
 
* Zoom je uveo obaveznu lozinku pored postojećeg meeting linka/ID-a.