U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ održaće se webinar preko Zoom platforme na temu „Prikupljanje i modelovanje korisničkih zahteva za razvoj aplikacije od klijenta, koji će održati MSc Nebojša Gavrilović, asistent na Fakultetu informacionih tehnologija i rukovodilac Centra za razvoj na Univerzitetu Metropolitan.

 

Cilj MET webinara je da kroz primer prikupljanja korisničkih zahteva za razvoj aplikacije od klijenta, popisivanjem funkcionalnih i nefunkcionalnih korisničkih zahteva, definisanjem korisničkih rola i funkcionalnosti koje su na raspolaganju svakoj roli, upozna učesnike sa oblašću IT koja je usmerena na proces i metodologije razvoja softvera. Primer će obuhvatiti i kreiranje dijagrama slučajeva korišćenja i predstavljanje svake korisničke role.

 

MSc Nebojša Gavrilović je diplomirao na studijskom programu – Informacione tehnologije na Univerzitetu Metropolitan. Trenutno je na doktorskim studijama na studijskom programu – Softversko inženjerstvo, Metropolitan Univerziteta u Beogradu. Oblasti istraživanja kojima se bavi su: prilagodljivi i personalizovani sistemi za e-učenje, inteligentni tutorski sistemi, softversko inženjerstvo, procesi učenja, kolaborativno učenje, učenje na daljinu. Uspešno rukovodi Centrom za razvoj Univerziteta Metropolitan.

 

Ukoliko ste zainteresovani pozivamo vas da budete učesnik još jednog MET IT webinara i saznate kako prikupiti i modelovati korisničke zahteve za razvoj aplikacije od klijenta.

 


Ne propustite MET webinar o prikupljanju i modelovanju korisničkih zahteva za razvoj aplikacije od klijenta u petak od 18h!

 
LINK ZA PRISTUP WEBINARU:
 
 https://us04web.zoom.us/j/77801996031?pwd=OGJVWlJHYlJtMEI4bXNpSlRzc1J1Zz09

 
Meeting ID: 778 0199 6031
 
Password: webinar
 
* Zoom je uveo obaveznu lozinku pored postojećeg meeting linka/ID-a.