U okviru projekta Univerziteta Metropolitan – „MET Talks“ održaće se webinar preko Zoom platforme na temu „Nova era Bitkoina, koji će održati gospodin Aleksandar Matanović, osnivač servisa za kupovinu i prodaju Bitkoina (ECD.rs) i jedan od osnivača „Bitkoin Asocijacije Srbije“ i „Srpske Blockchain Inicijative“.

 

Bitkoin je tako dizajniran da se svake četvrte godine brzina generisanja novih bitkoina prepolovljava. Zbog toga možemo reći da je istorija bitkoina zapravo podeljena u četvorogodišnje cikluse. Svaki od prethodnih ciklusa je imao neke svoje specifičnosti.

 

Cilj MET IT webinara je da se učesnicima bliže predoči ciklus koji je upravo počeo i šta se od njega može očekivati, i da li će i na bitkoin, kao i na mnoge druge stvari, uticati pojava virusa COVID-19?

 

Aleksandar Matanović je završio Master studije iz oblasti Digitalnih valuta, na Univerzitetu u Nikoziji, na Kipru. Osnivač je servisa za kupovinu i prodaju Bitkoina (ECD.rs) i jedan je od osnivača „Bitkoin Asocijacije Srbije“ i „Srpske Blockchain Inicijative“.

 

Aleksandar je kao i mnogi drugi počeo sa rudarenjem, ali brzo shvatio koliki je zapravo potencijal ove tehnologije. Redovan je govornik na temu kriptovaluta i blockchain tehnologije na lokalnim i međunarodnim događajima. Njegova misija je da edukuje polaznike o budućnosti finansija i duboko veruje da je blockchain revoluciju nemoguće zaustaviti. Trudi se da bude što aktivniji učesnik te revolucije, pre svega kroz širenje svesti i izgradnju lokalne infrastrukture za korišćenje kriptovaluta.

 

Ukoliko ste zainteresovani pozivamo vas da budete učesnik webinara i da saznate kakve su mogućnosti i potencijali najpoznatije kriptovalute u predstojećem vremenu.

 


Ne propustite MET IT webinar o novoj eri bitkoina koji se realizuje u četvrtak od 19h!

 
LINK ZA PRISTUP WEBINARU::
 
 https://zoom.us/j/98168126620?pwd=dW5IWk9DZ2ovalFoeHhESWh0MHkzQT09

 
Meeting ID: 981 6812 6620
 
Password: 6A38xZ
 
* Zoom je uveo obaveznu lozinku pored postojećeg meeting linka/ID-a.