U okviru projekta Univerziteta Metropolitan ,, MET Talks” održaće se interaktivna radionica na engleskom jeziku na temu ,,Technology, retail and the future” koju će održati gospodin Jan-Vilem Doker, generalni direktor Delhaize Srbija.

 

Zadovoljstvo nam je da i ovaj put imamo priliku da dočekamo izvrsne eksperte iz biznisa kao što je g. Doker. Profesorka na Fakultetu za menadžment, Univerziteta Metropolitan, Ana Bovan je inicijator i domaćin radionice, a fasilitator je g. Ivan Jovanović, iz ESEM Biznis škole, inače alumnista našeg Univerziteta.

 

Cilj radionice je da se približe i diskutuju zanimljive teme kao što su: uloga tehnologije u maloprodaji, kako ćemo kupovati u budućnosti, kako izgleda prosečan dan jednog direktora velike kompanije sa više hiljada zaposlenih, koje sve poslove mogu raditi mladi menadžeri i IT studenti i druge.

 

Jan-Vilem Deker je svoje znanje i iskustvo stekao radeći u brojnim internacionalnim kompanijama. Kao glavni izvršni direktor Delhaize Srbija učestvovao je u izgradnji i plasiranju svima poznatih brendova Maxi, MegaMaxi, Tempo, Shop Go i Maxi Online. Trenutno je takođe i na poziciji CEO Fit For Free and Sport City. Početak njegove karijere obeležio je rad u kompaniji Nestle, na poziciji brend ambasadora. Dalje poslovanje je nastavio u kompaniji Philips, radeći kao direktor marketinga, a zatim kao generalni menadžer. Veliko iskustvo u biznisu koji kombinuje savremene tehnologije će podeliti sa našim studentima i gostima.

 

Ne propustite još jedan MET Talks u sredu, 26. oktobra od 12h!
 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje