MET TALKS/ Integrisani internet nastup sa SEO procesom kao osnovom

MET TALKS/ Integrisani internet nastup sa SEO procesom kao osnovom

21.05.2024.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Slavka Pejovića, osnivača i izvršnog direktora agencije Web Business Solutions na temu Integrisani internet nastup sa SEO procesom kao osnovom, a moderator predavanja biće profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Vladan Madić.

 

Slavko Pejović će na predavanju govoriti o integrisanom Internet nastupu sa SEO procesom, uključujući i ulogu integracije Google Ads-a i društvenih mreža u kreiranju digitalne strategije.

 

Slavko Pejović je diplomirani inžinjer telekomunikacija. Osnivač je i direktor digitalne marketinške agencije Web Business Solutions (WBS Digital). Prvu firmu je osnovao kada je pokrenuo portal u vezi sa enterijerom iz čega je proizašlo interesovanje za SEO proces, odakle je nastala kompanija Web Business Solutions koja je danas jedna od najvećih SEO i internet marketing agencija u regiji. Web Business Solutions se bavi elementima internet nastupa kao što su: SEO i digitalni marketing (vođenje kampanja na društvenim mrežama i Google-u, web & grafički dizajn, web development i konsalting). Kompanija je do sada sarađivala sa preko 150 zadovoljnih klijenata, među kojima su kako male firme, tako i veliki brendovi kao što su: AirSerbia, Pandora, Nespresso, 4U Pharma, ProCredit, Napapijri, Maxima i drugi.

 

Ne propustite MET Talks, u utorak 28. maja u 9:45h, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu u učionici U3

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje