MET TALKS / IAA Serbia – Naša pravila igre

MET TALKS / IAA Serbia – Naša pravila igre

30.05.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Jelenu Ivanović, izvršnu direktorku IAA Serbia, koja će govoriti o kompaniji u kojoj radi, o tome kakvu ulogu i odgovornost imaju strukovne asocijacije? Kako je IAA shvatio svoju i na koji način je sprovodi.

 

Moderator ovog predavanja biće profesroka Fakulteta za menadžment, Tatjana Mamula

 

O IAA Serbia

 

Profesionalno udruženje IAA Serbian Chapter je posvećeno promovisanju slobode komercijalnih komunikacija uz poštovanje etičkih standarda  struke. Deo je globalne mreže nastale 1938. godine u Njujorku.

 

Asocijacija predstavlja interese svih disciplina u oblasti marketinških komunikacija – oglašivača, agencija i medijskih kompanija. Pored promocije slobode oglašavanja i jačanja profesionalnog pristupa i kulture oglašavanja, IAA je važan faktor u definisanju zakonskih i samoregulativnih akata, ali i inicijator više projekata koji su usmereni na podsticanje razvoja marketinške industrije u Srbiji u sferi edukacije, samoregulative, takmičenja. www.iaa.rs

 

Jelena Ivanović, izvršna direktorka

 

Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu (smer – međunarodni odnosi) diplomirala 2003.godine. Na početku karijere bavila se prosvetnim radom na predmetu sociologija, a potom i novinarstvom u regionalnom listu. U redakciji stručnog časopisa posvećenog tržišnim komunikacijama (TABOO) Ivanovićeva je bila od juna 2007. godine. Od sredine 2009. godine obavljala posao zamenika glavnog urednika, a od januara 2010. do septembra iste godine, glavnog urednika. Na poziciji izvršnog direktora ogranka IAA u Srbiji od januara 2011. godine.

 

Ne propustite MET Talks u petak 2. juna, u 13:15h, u učionici U3 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje