MET TALKS/ Finansiranje projekata iz EU fondova: upravljanje i optimizacija troškova

MET TALKS/ Finansiranje projekata iz EU fondova: upravljanje i optimizacija troškova

27.11.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Draganu Tomić Pilipović osnivačiću i predsednicu Centra za društveno odgovorno preduzetništvo na temu Finansiranje projekata iz EU fondova: upravljanje i optimizacija troškova, a moderator predavanja biće profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Hristina Mikić.

 

Dragana Tomić Pilipović je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, a zvanje Magistra ekonomskih nauka je stekla 2006. godine na Univerzitetu u Trentu, Italija na smeru Lokalnog razvoja za zemlje Balkana i oblasti u tranziciji. Sa više od 20 godina iskustva, fokusirana je na razvoj organizacija, strateško upravljanje ljudskim resursima i mentorsku podršku pojedincima. Takođe je dobitnica međunarodnog konkursa za najinventivniju ideju iz Srbije u oblasti društvenog preduzetništva, podržana od strane Prof. Muhameda Junusa, dobitnika Nobelove nagrade za mir. Osim toga, Dragana je pokrenula Rural HUB u selu Vrmdža, Sokobanja, sa fokusom na osnaživanju sela kroz socijalnu ekonomiju i preduzetništvo, posebno podržavajući žensko preduzetništvo u ruralnim područjima. Trenutno radi na osnaživanju ruralnih žena i pokretanju Kreativnog hub-a.

 

U okviru ovog gostujućeg predavanja student će imati priliku da se upoznaju sa upravljanjem i optimizacijom troškova u projektima ruralnog razvoja, preduzetništva i celoživotnog učenja, finansiranih iz EU fondova.

 

Ne propustite MET Talks u utorak 28. novembra u 13:15h na Univerziteta Metropolitan u Beogradu u učionici U1, ili nam se pridružite putem ZOOM platforme

 

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje