U okviru zajedničke aktivnosti Kreativnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu i projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ održaće se dizajn webinar preko Zoom platforme na temu „Fashion Talk – Razvojni put modnog dizajnera“ u četvrtak 22. aprila u 18h. Gost webinara biće Igor Jagić, modni dizajner iz Beograda.

 

Webinar će pružiti uvid u modni svet i predstaviće početke i razvojni put mladog modnog dizajnera. Na webinaru će biti reči o tome kako pokrenuti svoju modnu liniju i razvijati svoj modni brend, kao i o različitim izazovima koji se mogu naći na tom putu. Takođe će se govoriti o istinama i zabludama vezanim za modni svet. Gost webinara će predstaviti svoja iskustva na osnovu dugugodišnjeg rada u modnoj industriji.

 

Igor Jagić je modni dizajner, dizajner kostima i stilista. Nakon dugogodišnje karijere u modelingu, najpre je radio kao freelance stilista, a zatim kao kreativni direktor za mušku liniju modnog brenda u Švajcarskoj. Sarađivao je sa modnim časopisima ELLE Fashion Magazine i Men’s Health Magazine. Stekao je i značajno iskustvo kao dizajner kostima kroz različite projekte, koji uključuju beogradski Međunarodni filmski festival FEST, kratke filmove, pozorišne predstave, Beogradsku filharmoniju, koncerte i plesne nastupe. Svoju modnu liniju i brend IGOR JAGYCH pokrenuo je 2017. godine.

 

Moderator webinara: MSc Ecc Milica Mladenović, rukovodilac Kreativnog centra i asistent na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Pozivamo vas da budete deo MET TALKS webinara i da od iskusnog modnog dizajnera dobijete nove uvide u modni svet i put razvoja u modnoj branši.

 

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite MET menadžment webinar u četvrtak od 18h!