MET TALKS/ Customer experience alati i njihova uloga u građenju brenda

MET TALKS/ Customer experience alati i njihova uloga u građenju brenda

5.01.2024.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Ivana Savića, direktora marketinga u kompaniji Fazi i suvlasnika kompanije Global Digital Clinic na temu Customer experience alati i njihova uloga u građenju Brenda, a moderator predavanja biće profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Marina Grubor.

 

Ivan Savić je direktor marketinga u kompaniji Fazi i suvlasnik kompanije Global Digital Clinic. Karijeru je počeo u kompaniji Philip Morris Serbia 2004. godine i tokom višegodišnjeg profesionalnog usavršavanja postao je specijalista za razvoj brenda , event marketing i customer experience. Dobitnik je PMI Recognition of Excellence Award 2015. godine. Bio je član tima za Consumer Engagement u filijali Philip Morris Greece u okviru Internacionalnog programa za razvoj talenata. Ivan Savić je diplomirao na Fakultetu fizičke kulture Univerziteta u Nišu.

 

Ne propustite MET Talks, u sredu 10. januara u 12:30h, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu u kreativnom centru, ili nam se pridružite putem ZOOM platforme!

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje