MET TALKS / B2B marketing

MET TALKS / B2B marketing

24.03.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan “MET Talks” u ponedeljka 27. marta u 12.30h ugostićemo  Marka Milenkovića, je direktora softverske kompanije Nearshore GM u Nišu. Moderator će biti profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta metropolitan, Miloš Stojanović.

 

Naš gost je direktor softverske kompanije koja je zvanični IT partner Nemačke multinacionalne kompanije Flyeralarm. Preduzetništvom se bavi 10 godina i poseduje bogato iskustvo u marketingu, event management-u, konsultantskim delatnostima, recruting-u, HR-u.

 

Predavanje će biti fokusarano na B2B Marketing, personalizaciju u poslovanju, networking, a takođe će sadržati preporuke za ulazak u poslovni svet, bez obzira da li se radi o zapošljavanju ili kreiranju sopstvenog biznisa. Svaki od ovih segmenata biće detaljno raščlanjen, sa konkretnim uputsvima i primerima, sa ciljem kreiranja što jasnije slike o izazovima poslovnog sveta u B2B okruženju.

 

Takođe, govoriće se o limitacijama koji svaki poslovni sistem ima i kako da iste razumemo, važnosti brendiranja, kao i ljudskim faktorima u biznisu. Cilj predavanja je da podstanke slušaoce na kreativno razmišljanje i sagledavanje poslovnih ideja iz više uglova.

 

Slušaocima će ovo predavanje doneti nova znanja i proširiti vidike u poslovnom svetu zahvaljujići iskustvu i praktičnim primerima našeg gosta, Marka Milenkovića.

 

Ne propustite novi Met Talks u Kreativnom centru Univerziteta Metropolitan u Nišu ili nam se priključite putem ZOOM platforme.

 

Vidimo se u ponedeljak, 27. marta, od 12.30h časova na Univerzitetu Metropolitan u Nišu, Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A

 
 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje