MET TALKS / AI ALATI I EU PROGRAMI I FONDOVI

MET TALKS / AI ALATI I EU PROGRAMI I FONDOVI

22.05.2023.

U okviru projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ ugostićemo Boška Nektarijevića, eksperta za EU projekte i fondove. O tome kako na najbolji način da otvorite prava vrata EU fondova za vaše projekte, da li postoji magična formula, kao i o svojoj izuzetnoj karijeri, govoriće nam lider i vrhunski ekspert u tim oblastima.

 

Predavanje „AI alati i EU programi i fondovi“, će pružiti priliku učesnicima da se upoznaju kako rade EU fondovikoji su otovreni i najavljeni konkursi relevantnim za privredu, NVO i nauku za period 2023-2027. godine i različitim načinima kako možete uzeti učešća u EU programima. Ako Vas zanima šta je važno za uspeh, tokom osmišljavanja projektne ideje, pronalaženja partnera, ulaska u konzorcijum, pisanje projekata ili upravljanja projektima, do korišćenja savremenih AI alata za pisanje projekata i kako da impresionirate evaluatore da bi dobili najviše ocene – imaćete prlike da se upoznate sa savremenim alatima i najboljim praksama od višestruko nagrađivanog pisca projekta, evaluatora projekata i programa. Bilo da planirate karijeru kao neko ko želi da radi za EU insitiucije, ili da se angažuje na EU projektima ili želite da iskoristite programe koje EU omogućava, da steknete nove veštine ili da dobijete grantove za projekte, imaćete priliku da  čujete praktične savete od predavača koji je tokom karijere prošao najviše pozicije u Briselu i na različitim misijama gde EU sprovodi svoj uticaj.

 

Boško Nektarijević, BBA, MBA

 

Boško Nektarijević ima preko 20 godina iskustva u radu sa EU fondovima. Kao Senior expert vodio je stvaranje i podršku ekosistema inovacija i razvoj saradnje između akademije, privrede i NVO (Turksa, Ukrajina i sve zemlje ex-Yu, bivše Jugoslavije); Kao ključni Ekspert za EU programe za Srbiju i zemlje kandidate radio na povećanju učešća u EU programima. Evaluator za EU programe i projekte. Direktno odgovoran za pripremu predloga projekta i sve povezane aktivnosti vodeće EU kontraktore. Kao menadžer vodio je: EU Access, prvu kompanija regirstovanu u Briselu za lobiranje za Balkan, zatim EMTA trening akademiju Evropskog Pokreta, Balkansku Bezbednosnu Mrežu i ETA Evropska Trening Akademiju koja i sada aktivno radi u više od 7 zemalja. Bachelor of Business Administration at Paris, France ’99; MBA – Master of Business Administration at the SBS – University of Brussels ’02; Executive education at Boston University ’05 and Harvard University, USA ’06.

 

Šansa za lični razvoj i povezivanje preko projekata se ne propušta! Vidimo se na Univerzitetu Metropolitan, ili preko ZOOM platforme!

 

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Zanimanje