MET Design Weekend, prvi put u Beogradu i Nišu

MET Design Weekend, prvi put u Beogradu i Nišu

14.02.2024.

Univerzitet Metropolitan s ponosom predstavlja MET Design Weekend, inovativni događaj koji će se održati od 2. do 3. marta u Beogradu i Nišu. Ovaj jedinstveni događaj okupiće mlade dizajnere, umetnike i kreativce iz različitih disciplina, nudeći im priliku da istraže najnovije trendove i tehnike u svetu dizajna.

 

Šta vas očekuje:

 

  1. Inspirativni govornici: iskusni stručnjaci iz oblasti dizajna deliće svoja iskustva, izazove i vizije koje oblikuju današnji svet dizajna kroz panel diskusije i predavanja.
  2. Interaktivne radionice: ne propustite priliku da učestvujete u interaktivnim radionicama koje će pokriti različite aspekte dizajna. Bez obzira na nivo znanja koje posedujete, pronaći ćete nešto novo i izazovno.
  3. Nagrade za kreativnost: najbolji radovi osvojiće vredne nagrade, uključujući vaučere za upis na Univerzitet Metropolitan.
  4. Networking: povežite se sa stručnjacima iz industrije, kao i sa svojim vršnjacima i stvarajte veze koje će oblikovati vašu karijeru u dizajnu.
  5. Pop-up Izložba: otkrijte raznolikost i kreativnost studenata Fakulteta digitalnih umetnosti kroz pop-up izložbu koja će takođe imati humanitarni karakter, pomažući zajednici kroz ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan.

 

MET Design Weekend je prilika da zaronite u svet kreativnosti, steknete nova znanja i iskustva i razmenite ideje sa stručnjacima i vršnjacima iz oblasti dizajna.

 

Učešće je besplatno, ali mesta su ograničena. Prijavite se kako biste obezbedili svoje mesto na vreme na ovom specijalnom događaju.

 

PRIJAVI SE