MET DESIGN CHALLENGE powered by Chipsy & Univerzitet Metropolitan

MET DESIGN CHALLENGE powered by Chipsy & Univerzitet Metropolitan

10.03.2023.

MET DESIGN CHALLENGE powered by Chipsy & Univerzitet Metropolitan, za učenike  3. i 4. razreda srednjih škola održaće se u subotu, 25. marta, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu, sa početkom od 10h.

 

Na sam dan takmičenja MET i Chipsy će postaviti dizajnerski izazov tj. temu takmičenja. Učesnicima će na raspolaganju sve vreme biti MET mentori sa Fakulteta digitalnih umetnosti, koji će pružati neophodnu podršku i pomoć. Na početku događaja biće održana radionica na kojoj će svi takmičari naučiti osnove dizajna kroz Photoshop. Pored toga, kako bi svoje rešenje predstavili na pravi način, takmičari će dobiti pristup onlajn radionici „Kako najbolje prezentovati svoju ideju“.

 

Važno je napomenuti da prethodno iskustvo nije neophodno, jer cilj ovog takmičenja jeste da učesnici nauče nešto novo, ali i da se dobro zabave, druže sa ljudima, sa kojima dele ista interesovanja i osvoje vredne nagrade!

 

Jedino što je potrebno je da takmičari budu inovativni, kreativni i timski orijentisani. Svi zainteresovani mogu se prijaviti individualno, ili okupiti tim od 2 do 4 člana.

 

Iskoristite priliku da pokažete svoju kreativnost, učite, upoznate nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i osvojite vredne nagrade-  vaučer od 1.000€ za svakog člana tima, za studijski program po izboru na Fakultetu digitalnih umetnosti, kao i vredne robne nagrade naših partnera!

Partneri takmičenja:

Prijavi se i saznaj detaljnije informacije na zvaničnoj strani >>