MET Alumni Talks, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

MET Alumni Talks, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

17.05.2024.

U okviru novog projekta „MET Alumni Talks“, ugostićemo naše MET Alumniste Marinu Damjanović – Generalnog menadžera i partnera u kompaniji IceFyre Solutions, Nikolu Tasića – Software Architect Associate u kompaniji Vega IT Lambda i Jovana Vujovića Senior Software Engineer u kompaniji Onyx IQ.

 

Studenti će na događaju imati priliku da čuju kako su naši MET Alumnisti izgradili uspešne karijere u IT industriji nakon završenih osnovnih studija na Univerzitetu Metropolitan, na Fakultetu informacionih tehnologija. Na događaju gosti će predstaviti svoj put tokom studija i angažovanja u iMet službi na Univerzitetu Metropolitan, podeliće svoja iskustva u radu u IT kompanijama, kao i koje su to ključne veštine i znanja koja su im pomogla da izgrade uspešne karijere. Studenti će imati priliku da postave pitanja, dele svoja iskustva i viziju o daljem profesionalnom usavršavanju i međusobno se povezuju.

 

Ne propustite MET Alumni Talks, u ponedeljak 20. maja u 16h, na Univerzitetu Metropolitan, u Kreativnom centru, u Nišu! Vidimo se!