Međunarodna konferencija o bezbednosti informacija – BISEC’2022

Međunarodna konferencija o bezbednosti informacija – BISEC’2022

23.11.2022.

Univerzitet Metropolitan i Udruženje eSigurnost organizuju 13. Međunarodnu konferenciju o bezbednosti poslovnih informacija (BISEC’2022), koja će se održati 2. decembra 2022. godine na Univerzitetu Metropoliten u Beogradu.

 

BISEC konferencija je prvi put organizovana u junu mesecu 2009. godine, kao nacionalna konferencija, koja je vremenom prerasla u međunarodnu. I ove godine na konferenciji biće reči o najvažnijim i najaktuelnijim temama o bezbednosti sistema koji su naša budućnost. Cilj konferencije je jačanje veza između privrednog sektora, javnog sektora i akademskih krugova u oblasti informacione bezbednosti i komunikacionih sistema, uzimajući u obzir savremene standarde u ovoj oblasti, kao i najnovije informaciono-komunikacione tehnologije u praksi. Ove godine glavna tema Konferencije je: Sajber otpornost u poslovnom okruženju.

 

Ove godine biće predstavljeno 12 radova, koji će biti objavljeni u Zborniku konferencije.

 

BISEC konferencija na Univerzitetu Metropolitan, održaće se u hibridnom formatu i biće otvorenog tipa i samim tim prilika da svi koji žele da čuju najaktuelnije teme i dobiju informacije od vodećih stručnjaka iz ove oblasti, saznaju o predstavljanju novih dostignuća i razmena mišljenja o bezbednosti informacija, mogu da se mogu besplatno prijave i pogledaju agendu konferencije na stranici:

 

 

www.bisec.metropolitan.ac.rs