Humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i Udruženja NURDOR – Pruži korak, zajedno za roditeljsku kuću

Humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i Udruženja NURDOR – Pruži korak, zajedno za roditeljsku kuću

25.10.2019.

Poslovno-obrazovni centar Univerziteta Metropolitan iz Niša organizuje još jednu humanitarnu akciju za mališane obolele od malignih bolesti, u saradnji sa Udruženjem NURDOR. Humanitarna akcija se održava u ponedeljak, 28. oktobra 2019. godine na platou ispred Kalče (Niš) u periodu od 15h do 19h.

 

Na humanitarnoj akciji – Pruži korak, zajedno za roditeljsku kuću, prodavaće se radovi studenata Fakulteta digitalnih umetnosti, od crteža do bedževa, stikera, unikatnih radova mladih umetnika iza kojih stoji i neprofitabilna organizacija Artists Anonymous, ali iscrtavaće se i brzopotezni portreti, i ispisivati kaligrafskim pismom po želji sugrađana.

 

NURDOR se zajedno sa svim prijateljima, roditeljima, volonterima i javnim ličnostima, već punih 15 godina bori za veću vidljivost pitanja malignih oboljenja kod dece i problema sa kojima se njihove porodice susreću, kao i postizanje većeg senzibiliteta društvene zajednice. Tokom prošlogodišnje humanitarne akcije prikupljeno je i uloženo više od 100 miliona dinara za otvaranje novog krila Klinike za dečje interne bolesti u Nišu, hemato-onkološkog odeljenja u koje su građani Srbije donirali.

 

Pružite korak za novu roditeljsku kuću i pridružite se Univerzitetu Metropolitan, da zajedno podržimo roditelje, lekare, medicinsko osoblje i sve ljude koji su deo Udruženja NURDOR.