Predavanje i pričaonica BRAND PASSION Nataše Pavlović Bujas se nastavlja u okviru Fakulteta za menadžment, zbog savremenosti teme kao i interesantnog pristupa predavača, ali i velikog interesovanja. Novo predavanje i nastavak pričaonice sa Natašom će se održati u ponedeljak, 11. maja 2020. godine sa početkom u 12:30h preko Zoom platforme.

 

Priča o brendovima uvek je aktuelna, a kada obrađuje konkretne primere, realni trenutak globalne pandemijske krize i odnos različitih generacija prema informacijama, medijima i brendu – onda ta priča izaziva dodatnu pažnju i nastavak pričaonice „BRAND PASSION: Koje smo brendove voleli, a koje ćemo voleti i više?“ u okviru FAM-a i predmeta Brend menadžment, kod profesorke dr Tatjane Mamule.

 

Nataša Pavlović Bujas je stručnjak iz oblasti marketinga, sa višegodišnjim iskustvom, kao i direktorka i vlasnica Blumen group – jedne od prvih agencija na ovim prostorima, duže od dve decenije specijalizovane za integrisane komunikacije i tržišno pozicioniranje. Nataša zastupa i zalaže se za veću prisutnost sofisticiranog ženskog principa u razvoju poslovanja, što je rezultovalo i time da bude prva žena u Predsedništvu Unije poslodavaca Srbije. Njena ekspertiza u komunikacijama, marketing i PR kampanjama i poslovnom savetovanju donela joj je najznačajnija nacionalna i međunarodna priznanja kao što su „IPRA Golden World Award“ i „IPRA Grand Prize“, ali i specijalno priznanje Društva Srbije za odnose s javnošu za doprinos razvoju struke u Srbiji. Član je brojnih  profesionalnih asocijacija u zemlji i svetu, kao i Stručnog žirija  i Upravnog odbora Međunarodne asocijacije za odnose s javnošću.

 

Dobro došli u novi termin predavanja i pričaonice, i ne propustite priliku da budete deo još jednog nesvakidašnjeg, zanimljivog i poučnog online druženja sa Natašom Pavlović Bujas, koja sebe opisuje kao – Creative thinker. Problem solver. Business coach. Communication Expert. Mom non-stop. I marketing eksperta – koja je uspela da jednu od najstarijih agencija na našim prostorima za integrisane komunikacije i odnose s javnošću, međunarodne reputacije i široke mreže profesionalnih kontakata u svetu – Blumen group uspešno vodi sa 20 + godina rada, iskustva i usavršavanja, 70 + klijenata i 25 + nacionalnih i međunarodnih priznanja.

 

PRISTUP NA LINK za gostujuće predavanje i pričaonicu: „BRAND PASSION: koje smo brendove voleli, a koje ćemo voleti i više?“
 
https://us02web.zoom.us/j/86265655185