Studenti Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan predstaviće i ove godine svoju reviju u okviru 48. Perwoll Belgrade Fashion Week-a, u utorak, 23. novembra sa početkom od 19h, u Muzeju grada Beograda ( Resavska 40b).

 

Koncept ovogodišnje nedelje mode prilagođen je aktuelnoj situaciji sa korona virusom, te je izabran hibridni tip manifestacije sa manjim prostorima i ekskluzivnijim brojem posetilaca koji će imati prilku da vide programe uživo. Program će biti realizovan na više gradskih lokacija, pre svega u muzejskim prostorima, a upravo Muzej grada Beograda je lokacija na kojoj će se i revija naših diplomaca održati.

 

Diplomci Modnog dizajna koji će na predstojećoj reviji prikazati svoje kolekcije pod mentorstvom profesora Aleksandra Protića su: Dino Puljić, Bogdan Mrša, Tamara Vojnovski, Marijana Danjec, Jelena Nedeljković i Marina Živković.

 

Mentor naših diplomaca profesor Aleksandar Protić sa lakoćom i velikim uživanjem svoje dugogodišnje iskustvo u modnom svetu prenosi na studente i na taj način pruža im neophodnu stručnu pomoć i inspiraciju za dalji rad kao i organizaciju ovako važnih manifestacija kao što je Belgrade Fashion Week.

 

Ovom prilikom veliku zahvalnost bi uputili kompaniji Textil Užice, kao i kompaniji Deichmann koje su i ovog puta pružile nesebičnu podršku našim studentima i time im pomogle u njihovom putu ka uspehu.

 

Ponosni smo na naše talentovane studente i želimo im puno uspeha na ovom, za njih i Univerzitet, veoma značajnom događaju!

 

Vidimo se na Fashion Week-u!