Studenti Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnostiUniverziteta Metropolitan predstaviće i ove godine svoju reviju u okviru jubilarnog 50. L’Oréal  Belgrade Fashion Week-a, u nedelju 13. novembra, od 21h, na Dorćol Platz-u (Dobračina 59).

 

Studentkinje Univerziteta Metropolitan će prikazati svoje diplomske kolekcije koje su pre svega, kreativne, inventivne, održive i koje, što je najvažnije, prikazuju njihov lični stav i senzibilitet, kao i njihov talenat, doživljaj mode i sveta koji ih okružuje.

 

Mentori naših studentkinja, prof.Aleksandar Protić i doc.mr.Katarina Samardžić, sa lakoćom i velikim uživanjem svoje dugogodišnje iskustvo u modnom svetu prenose na svoje studente pružajući im neophodnu stručnu pomoć, podršku i inspiraciju za dalji rad kao i organizaciju ovako važnih manifestacija kao što je Belgrade Fashion Week.

 

Diplomci Modnog dizajna koji će na predstojećoj reviji prikazati svoje kolekcije pod mentorstvom profesora Aleksandra Protića i Katarine Samardžić su: Dejana Marković, Nikolija Rajković, Luna Mitić, Ivana Matijević, Sofija Stanković i Una Janković.

 

Ovom prilikom veliku zahvalnost bi uputili kompaniji Textil Užice, kao i kompaniji Deichmann koje su i ovog puta pružile nesebičnu podršku našim studentima i time im pomogle u njihovom putu ka uspehu.

 

 

Ponosni smo na naše talentovane studente i želimo im puno uspeha na ovom, za njih i Univerzitet Metropolitan, veoma značajnom događaju!

 

Vidimo se na L’Oréal Fashion Week-u!