ARTISTS ANONYMOUS, na Festivalu pasa svih rasa “Ulični psi”, na Kalemegdanu

ARTISTS ANONYMOUS, na Festivalu pasa svih rasa “Ulični psi”, na Kalemegdanu

14.06.2023.

#1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS (tag), fueled by powered by Univerzitet Metropolitan, učestvovaće na Festivalu pasa svih rasa “Ulični psi”, na Kalemegdanu od 16-18. juna, gde će se i ove godine će se okupiti četvoronošci i njihovi vlasnici, veterinari, dreseri, proizvođači hrane, predstavnici prihvatilišta i proizvođači hrane za pse.

 

Pozovemo sve vlasnike i ljubiteljelje pasa da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju, jer su Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili posebnu humanitarnu akciju za ovu priliku! Naši studenti Fakulteta digitalnih umetnosti dizajnirali su specijalni PETS MERCH, inspirisanan životinjama. Takođe, za ovu priliku pripremili smo i specijalne personalizovane cegere, pa će svi zainteresovani imati priliku da kupe unikatni ceger koji su sami osmislili, uz pomoć MET studenata. Svi naši autentični proizvodi će na festivalu moći da se kupe, po simboličnim cenama, a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe, psima kojima je pomoć najpotrebnija!

 

Ulaz je slobodn za sve posetioce i njihove četvoronožne drugare.

 

Mapu Festivala, kao i sve ono što vas očekuje na ovom vikend događaju u Beogradu, pogledajte na fejsbuk stranici Festivala Ulični psi.

 

WE CREATE TO DONATE! Očekujemo vas na štandu broj 1: