Univerzitet Metropolitan kao visokoobrazovna i naučnoistraživačka ustanova, koja realizuje delatnost visokog obrazovanja na svim nivoima studija i neguje druge oblike stručnog usavršavanja svojih studenata, potpisao je sporazum o saradnji sa kompanijom Sport Vision.

 

Cilj saradnje je sprovođenje edukativnih aktivnosti koje imaju teorijsku, praktičnu i razvojnu dimenziju. Neposredni rezultati saradnje odnose se na povezivanje studenata Univerziteta Metropolitan kroz stečena znanja i veštine, koje mogu unaprediti praksom ili na drugi način u okrilju kompanije Sport Vision.

 

Sporazum o saradnji su potpisali predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet i direktor kompanije Sport Vision, Dušica Savić. Saradnja se zasniva na:

  • Playoff program za zapošljavanje kompanije Sport Vision
  • Gostujuća predavanja
  • Trening programi
  • Istraživački, diplomski i postdiplomski radovi
  • Društveno odgovorno poslovanje

Kompanija Sport Vision je lider u prodaji sportske obuće, odeće i opreme na tržištu balkanskog regiona renomiranih brendova, koja posluje već 22 godine sa različitim konceptima u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. Ima rasprostranjenu malorodajnu mrežu kao i online prodavnice.

 

Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse mladim ljudima, koje neguje i Univerzitet Metropolitan čiji su studenti najtraženiji kadrovi na tržištu rada.